Eubage Health Innovation will be at the Belgian pavilion

EFFICIËNTIE EUBAGE HEALTH INNOVATION

De Laboratoire Eubage ontwikkelt, vervaardigt en verkoopt ethische nutriënten en voedingssupplementen van farmaceutische kwaliteit. Door nauwkeurige naleving van de Good Manufacturing Practices die gelden in de farmaceutische sector, biedt Eubage de beste garanties betreffende analyse, traceerbaarheid en zuiverheid van de gebruikte grondstoffen.  Deze grondstoffen garanderen dankzij  exclusief ontworpen formules een optimaal antwoord.

EFFICIËNTIE EUBAGE

Laboratorium Eubage ontwikkelt, vervaardigt en commercialiseert een ruim gamma ethische voedingsstoffen en nutritionele supplementen. Dankzij het nauwgezet naleven van de goede productiepraktijken (GMP), biedt het Laboratorium Eubage zijn klanten de beste garanties inzake analyse, traceerbaarheid en zuiverheid van de grondstoffen.

 

 

 

De grondstoffen in de formules die Laboratorium Eubage voorstelt worden uitvoerig gecontroleerd volgens de meest recente en de strengste analysetechnieken, volledig overeenkomstig de Europese farmacopee. Alle productieschakels zijn onderhevig aan kwaliteitscontroles volgens de GMP-normen. Deze interne controles staan onder toezicht van de bevoegde Europese autoriteiten.

  • Grondstoffen worden zorgvuldig geselecteerd op basis van hun zuiverheid. Ze beschikken allemaal over een analyseprotocol van de fysische en biochemische eigenschappen, maar ook over een volstrekt gegarandeerde microbiologie.
  • Mogelijkheid tot verpakking onder verhoogde luchtdruk, gefilterd en gedebacteriseerd door middel van UV, wat een omgeving garandeert die vrij is van kruisbesmetting.
  •  Hoogtechnologische industriële productie-installatie die geijkt en gecertificeerd is en waarmee de productie volledig intern gehouden wordt.
  • Team van professional dat toeziet op de onberispelijke kwaliteit van de grondstoffen tijdens alle stappen van de productie. Dit team staat onder leiding van een interne productieverantwoordelijke die gecertificeerd is door het FAVV (Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen) en alle Europese ministeries voor Volksgezondheid.

Dankzij deze uitzonderlijk scherpe criteria voldoen de producten van het Laboratorium Eubage aan de strengste eisen.